Kränzle - vysokotlaké čističe Profi-Jet benzínové mobilní bez hadicového bubnu (výkon 2,5 až 6,4 kW)

Kränzle
Čistič Studenovodní Benzínový do 4 kW do 8 kW
Kränzle - vysokotlaké čističe Profi-Jet benzínové mobilní bez hadicového bubnu (výkon 2,5 až 6,4 kW) Vysokotlaké čističe série Kränzle Profi-Jet mobilní bez bubnu s vynikajícími benzínovými motory Honda jsou výkonné profesionální čističe, disponující tlakem 150 až 250 barů při průtoku vody 10 až 20 L/min (600 až 1.200 L/h). Spolehlivé výkonné motory Honda GX160 LX, Honda GX200 LX, Honda GX340 LX a Honda GX390 LX mají integrovanou pojistkou pro případ nedostatku oleje. Výkonnější modely disponují pokročilou funkcí regulace otáček DZR, kdy se při zavření bezpečnostní vypínací pistole sníží otáčky motoru. To má za následek nižší spotřebu paliva, menší hlučnost a snížení nákladů na údržbu.
Vysokotlaké čističe Kränzle ProfiJet Honda akce

Kränzle - vysokotlaké čističe série Profi-Jet Honda mobilní bez navíjecího bubnu

  • mobilní provedení na podvozku

  • nezávislý provoz na elektrické síti

  • možnost nasávání vody ze samostatné nádrže

  • plynule regulovatelný pracovní tlak

  • benzínové spalovací motory Honda GX160 LX, Honda GX200 LX, Honda GX340 LX a Honda GX390 LX s jednoduchým servisem a integrovanou pojistkou při nedostatku oleje

  • 10 m vysokotlaká hadice

  • bezpečnostní pistole M2000 nebo u výkonějších modelů pistole Starlet

  • plochá tryska s regulací a trubkou z ušlechtilé ocele

  • rotační tryska s trubkou z ušlechtilé ocele (u Profi-Jet B10/200)

 

BYPASSOVÝ PROVOZ

Všechny vysokotlaké čisticí přístroje přepnou po zavření bezpečnostní vypínací pistole do obtokového režimu se sníženým tlakem. Voda bude v oběhu čerpána zbytkovým tlakem cca 10 barů. Modely se systémem Total-Stop v tomto případě vypnou motor. Vysokotlaké čerpadlo a pohon sníží tlak, což vede k podstatnému zvýšení životnosti a k úspoře energie.

 

ZABEZPEČENÍ PROTI BĚHU NA SUCHO A SYSTÉM ZPĚTNÉHO VEDENÍ NETĚSNOSTÍ

Všechny vysokotlaké čisticí přístroje jsou vybaveny tkaninovou manžetou a teflonovografitovým. Vynikající kluzné vlastnosti teflon-grafitu snižují odpor tření a tím i teploty v přístroji. Proto mohou přístoje kratší dobu běžet bez vody, aniž by došlo k poškození. Vodní polštář mezi těsnicími systémy plunžrů zabrání tomu, aby se nasávaný vzduch mohl dostat k těsnění čerpadla.

 

KVALITNÍ MOSAZNÁ HLAVA ČERPADLA

Hlava čerpadla je vyrobena ze speciální kované mosazi.

 

KERAMICKÉ PÍSTY Z NEREZOVÉ OCELI

Keramikou potažené písty (plunžry) z nerezové oceli tvoří srdce našich vyspělých vysokotlakých čističů. Včetně systému zpětného vedení průsaku.

 

Inovace na všech úrovních

výsledná vysoká kvalita

Vlastní výzkum a vývoj je základním kamenem a současně hnacím motorem strategie inovací společnosti Kränzle. Zkušení pracovníci denně pracují na nových řešeních, která přinášejí uživatelům na celém světě výhody spojené s výkonem při čištění, bezpečností, spolehlivostí a
manipulací.


Rozhodnutím se pro značku Kränzle znamená získat vždy moderní promyšlený vysokotlaký čisticí přístroj s technickými přednostmi, které jsou ve všech ohledech naprosto přesvědčivé.
Řada těchto technických detailů jsou inovace, které pocházejí z konstrukčních a výrobních podniků Kränzle v Illertissenu (Bavorsko).

Špičková kvalita je nekompromisní a jasně formulovaný požadavek značky, ať už ve výběru speciálních kovaných mosazí pro hlavy vysokotlakých čerpadel nebo keramických vrstev na pístech čerpadel. Podnik a výrobní rešení rozvíjí firma Kränzle neustále na základě takových hodnot, jakými jsou kvalita, flexibilita a inovace. Společnost Kränzle byla založena v roce 1974 a postupně se stala světovým vizionářem v oblasti kvality čisticích strojů.

Z nejvyšší kvality Made in Germany, suverénního čisticího výkonu a mimořádně dlouhé životnosti profitují ve výsledku uživatelé.

Vysokotlaké čističe Kränzle ProfiJet Honda obrázek stroje
vysokotlaké čističe Kranzle ProfiJet Honda

Navigace

Další informace a ceny studenovodních vysokotlakých čističů naleznete ZDE.

S výběrem vhodného vysokotlakého čističe Vám rádi pomůžeme.

Volejte kdykoliv tel. 603 165 979.