Kränzle - vysokotlaké čističe série Therm C (výkon 2,3 až 4 kW)

Kränzle
Čistič Horkovodní ~230 V ~400 V do 4 kW
Kränzle - vysokotlaké čističe série Therm C (výkon 2,3 až 4 kW) Vysokotlaké horkovodní a parní čističe série Kränzle Therm C jsou profesionální čističe s naftovým ohřevem tlakové vody, disponující tlakem 130 až 180 barů při průtoku vody 11 až 15 L/min (660 až 900 L/h) s horkovodním nebo s parním provozem až do 150 st.C. Použity jsou zde optimálně dimenzované pomaluběžné elektromotory 1400 ot./min., které poskytují vysoký výkon a zajišťují dlouhou životnost vysokotlakých čističů. V základní výbavě je 10m hadice nebo navíjecí buben s 15m hadicí, která zvětšuje akční rádius čištění bez nutnosti manipulace se strojem.
vysokotlaké čističe Kränzle Therm C akce

Vysokotlaké čističe s ohřevem série Kränzle Therm C

  • Plynule regulovatelný pracovní tlak

  • Přehledný ovládací panel pro regulaci teploty

  • Snímatelné ochranné kryty

  • Integrovaný buben pro navinutí hadice se sklopnou klikou (volitelně)

  • 7,5 m připojovacího kabelu s možností navinutí (Therm C 11/130: 5 m)

  • Bezpečnostní vypínací vysokotlaká pistole M2000

  • Plochá tryska s trubkou z ušlechtilé oceli 

  • Pomaluběžný motor 1400 ot./min., prodlužující životnost vysokotlakého čerpadla

  • Integrovaná nádrž na vodu, která do maximální míry zabraňuje poškození čerpadla, způsobené nedostatkem vody.

  • Držák pro bezpečnostní vypínací pistoli a trysku

  • Nasávání čisticích prostředků

  • Blokovací brzda pro bezpečné zastavení

BYPASSOVÝ PROVOZ

Všechny vysokotlaké čisticí přístroje přepnou po zavření bezpečnostní vypínací pistole do obtokového režimu se sníženým tlakem. Voda bude v oběhu čerpána zbytkovým tlakem cca 10 barů. Modely se systémem Total-Stop v tomto případě vypnou motor. Vysokotlaké čerpadlo a pohon sníží tlak, což vede k podstatnému zvýšení životnosti a k úspoře energie.

 

ZABEZPEČENÍ PROTI BĚHU NA SUCHO A SYSTÉM ZPĚTNÉHO VEDENÍ NETĚSNOSTÍ

Všechny vysokotlaké čisticí přístroje jsou vybaveny tkaninovou manžetou a teflonovografitovým. Vynikající kluzné vlastnosti teflon-grafitu snižují odpor tření a tím i teploty v přístroji. Proto mohou přístoje kratší dobu běžet bez vody, aniž by došlo k poškození. Vodní polštář mezi těsnicími systémy plunžrů zabrání tomu, aby se nasávaný vzduch mohl dostat k těsnění čerpadla.

 

KVALITNÍ MOSAZNÁ HLAVA ČERPADLA

Hlava čerpadla je vyrobena ze speciální kované mosazi.

 

KERAMICKÉ PÍSTY Z NEREZOVÉ OCELI

Keramikou potažené písty (plunžry) z nerezové oceli tvoří srdce našich vyspělých vysokotlakých čističů. Včetně systému zpětného vedení průsaku.


VÝKONNÝ MOTOR S DLOUHOU ŽIVOTNOSTÍ

Optimálně dimenzovaný pomaluběžný motor s obvyklou kvalitou Kränzle pro vysoký výkon a dlouhou životnost vysokotlakého čističe.

Inovace na všech úrovních

výsledná vysoká kvalita

Vlastní výzkum a vývoj je základním kamenem a současně hnacím motorem strategie inovací společnosti Kränzle. Zkušení pracovníci denně pracují na nových řešeních, která přinášejí uživatelům na celém světě výhody spojené s výkonem při čištění, bezpečností, spolehlivostí a
manipulací.


Rozhodnutím se pro značku Kränzle znamená získat vždy moderní promyšlený vysokotlaký čisticí přístroj s technickými přednostmi, které jsou ve všech ohledech naprosto přesvědčivé.
Řada těchto technických detailů jsou inovace, které pocházejí z konstrukčních a výrobních podniků Kränzle v Illertissenu (Bavorsko).

Špičková kvalita je nekompromisní a jasně formulovaný požadavek značky, ať už ve výběru speciálních kovaných mosazí pro hlavy vysokotlakých čerpadel nebo keramických vrstev na pístech čerpadel. Podnik a výrobní rešení rozvíjí firma Kränzle neustále na základě takových hodnot, jakými jsou kvalita, flexibilita a inovace. Společnost Kränzle byla založena v roce 1974 a postupně se stala světovým vizionářem v oblasti kvality čisticích strojů.

Z nejvyšší kvality Made in Germany, suverénního čisticího výkonu a mimořádně dlouhé životnosti profitují ve výsledku uživatelé.

vysokotlaké čističe Kränzle therm C obrázek
vysokotlaké čističe Kränzle therm C tabulka

Další informace a ceny vysokotlakých čističů s ohřevem Kränzle naleznete ZDE.

S výběrem vhodného vysokotlakého čističe Vám rádi pomůžeme.

Volejte kdykoliv tel. 603 165 979.