Kränzle - vysokotlaké čističe série K 1050 (výkon 1,65 kW)

Kränzle
Čistič Studenovodní ~230 V do 4 kW
Kränzle - vysokotlaké čističe série K 1050 (výkon 1,65 kW) Nové přenosné vysokotlaké čističe Kränzle K 1050 P a Kränzle K 1050 TS (T) na podvozku jsou malé, ale silné profesionální čističe za atraktivní cenu, předurčené pro péči o dům a zahradu. Tyto vysokotlaké čističe jsou vyrobeny, stejně jako všechny čističe Kränzle, z ušlechtilých materiálů s důrazem na nejvyšší kvalitu, spolehlivost a výkon. S optimalizovanými parametry tlaku 130 bar a průtoku vody 7,5 L/min (450L/h) jsou čističe série K 1050 připraveny odvést požadovaný výkon. Špičková kvalita je podpořena použitím speciálních kovaných mosazí pro hlavy vysokotlakých čerpadel, keramických vrstev na pístech vysokotlakých čističů a nerezových ventilů. Od začátku klade firma Kränzle důraz na kvalitu svých produktů a dobrý čisticí výkon.

Perfektní čistota s řadou Kränzle K 1050

DODEJTE SVÉMU DOMOVU VĚTŠÍ LESK!

PROFESIONÁLNÍ KVALITA ZA ATRAKTIVNÍ CENU

Řada vysokotlakých čističů K 1050 nabízí pro typické aplikace okolo domu a na zahradě profesionální kvalitu za výhodnou cenu.
Díky chytřejším konstrukčním řešením se společnosti Kränzle nyní podařilo integrovat profesionální kvalitu pro soukromé uživatele do kompaktního a tvarově krásného designu krytu s úspornou místa a nákladů.
U přenosné verze K 1050 P až po provedení K 1050 TS T na podvozku s integrovaným navíjecím bubnem pro vysokotlakou hadici, naleznete vše, co byste od špičkového výrobku mohli očekávat.


KVALITNÍ MOSAZNÁ HLAVA ČERPADLA

Hlava čerpadla z kované speciální mosazi s keramikou
potaženými plunžry z nerezové oceli tvoří srdce našich
vyspělých vysokotlakých čističů.
Včetně systému zpětného vedení netěsností a systémem
Totalstop k odlehčení vysokotlaké hadice od tlaku.


VÝKONNÝ MOTOR S DLOUHOU ŽIVOTNOSTÍ

Optimálně dimenzovaný motor s obvyklou kvalitou Kränzle
pro vysoký výkon a dlouhou životnost.


CHYTRÝ SYSTÉM RYCHLOSPOJEK

Inteligentní rychlovýměnný zásuvný systém z kalené nerezové
oceli zajistí jednoduché a absolutně bezpečné spojení
bezpečnostní vypínací pistole s tryskou.


OBLAST POUŽITÍ

K 1050 TS je speciálně koncipován pro soukromé použití kolem domu a na zahradě.

 

Inovace na všech úrovních

výsledná vysoká kvalita

Vlastní výzkum a vývoj je základním kamenem a současně hnacím motorem strategie inovací společnosti Kränzle. Zkušení pracovníci denně pracují na nových řešeních, která přinášejí uživatelům na celém světě výhody spojené s výkonem při čištění, bezpečností, spolehlivostí a
manipulací.


Rozhodnutím se pro značku Kränzle znamená získat vždy moderní promyšlený vysokotlaký čisticí přístroj s technickými přednostmi, které jsou ve všech ohledech naprosto přesvědčivé.
Řada těchto technických detailů jsou inovace, které pocházejí z konstrukčních a výrobních podniků Kränzle v Illertissenu (Bavorsko).

Špičková kvalita je nekompromisní a jasně formulovaný požadavek značky, ať už ve výběru speciálních kovaných mosazí pro hlavy vysokotlakých čerpadel nebo keramických vrstev na pístech čerpadel. Podnik a výrobní rešení rozvíjí firma Kränzle neustále na základě takových hodnot, jakými jsou kvalita, flexibilita a inovace. Společnost Kränzle byla založena v roce 1974 a postupně se stala světovým vizionářem v oblasti kvality čisticích strojů.

Z nejvyšší kvality Made in Germany, suverénního čisticího výkonu a mimořádně dlouhé životnosti profitují ve výsledku uživatelé.

Vysokotlaké čističe Kränzle K 1050

Technické parametry řady K 1050

Technické parametry řady K 1050
Kränzle K 1050

Navigace

Další informace a ceny studenovodních vysokotlakých čističů naleznete ZDE.

S výběrem vhodného vysokotlakého čističe Vám rádi pomůžeme.

Volejte kdykoliv tel. 603 165 979.